Belangrijke Side Links

(Loco)Regionale Technieken

Belangrijke Informatie

Er is een overzicht van de meest voorkomende ingrepen. Hierdoor krijgt u een beter inzicht waarom voor een bepaalde anesthesie techniek wordt gekozen.

De Informatie

Voor een operatie wordt u beoordeeld door een anesthesioloog. Het is daarbij belangrijk geen informatie achter te houden. Informatie die u niet van belang vindt kan wel degelijk van levensbelang zijn. Het gaat hierbij om uw eigen veiligheid.

Uw anesthesioloog zal de vorm van anesthesie met u bespreken. Er zijn meerdere technieken van anesthesie mogelijk.

➟ Wat is Anesthesie?

Volg de instructies die u van de anesthesioloog krijgt nauwgezet op. Deze instructies zijn specifieke aanwijzingen die u krijgt om uw operatie veilig te kunnen ondergaan. Het is onveilig om hier zelf veranderingen in aan te brengen.

➟ Disclaimer

De operatiekaart van de Man

 

Algemeen overzicht

Het gebied waar u wordt geopereerd kunt u aangeven op het overzicht. Door in het desbetreffend kader te klikken krijgt u een uitleg van de meest voorkomende anesthesietechnieken.

 

 

 

Verschillende Anesthesietechnieken

Er zijn verschillende anesthesietechnieken mogelijk. Het is echter afhankelijk van het te opereren gebied van het lichaam welke techniek toepasbaar en het meest veilige voor u is. Door een afwijkende lichamelijke conditie of een onderliggend lijden zijn niet alle anesthesietechnieken veilig en toepasbaar voor uw specifieke operatie. Uw anesthesioloog zal uiteindelijk die afweging voor u maken na beoordeling van alle gegevens. Het is daarom zaak om geen gegevens achter te houden die van belang kunnen zijn bij de bepaling van die techniek. Het gaat hierbij om uw eigen veiligheid.


Design by LiemBrothers BV