Drs. K.S.A.E. Liem

Gegevens Drs. K.S.A.E. Liem

BIG nummer: 99035842701

NAAV nummer: 01990055

KvK nummer: 09159438

AGB-Code: 03-079379

Zorgverlenersoort: 03-Medisch Specialisten

Zorgverlenerspecificatie: 0389-Anaesthesiologie

Belangrijke Side Links

(Loco)Regionale Technieken

Belangrijke Informatie

Vaak wordt gedacht dat een Anesthesioloog een medisch specialist is die slechts de narcose verzorgt tijdens een operatie.

Een Anesthesioloog is echter een medisch specialisten die 'all round' is opgeleid en dus van alle markten thuis.

De Anesthesioloog

Drs. K.S.A.E. Liem heeft zich ook in de (Oor) Acupunctuur Pijnbestrijding gespecialiseerd

Acupunctuur Pijnbestrijding is een aanvulling op de reguliere technieken die worden gebruikt bij de bestrijding van pijnklachten.

➟ Meer informatie

 

About Us...

LiemBrothers is aktief sinds 1991, waarbij in 1998 internet aktiviteiten werden toegevoegd en in 2005 de BV. LiemBrothers BV heeft als hoofdaktiviteit de Anesthesiologische Praktijkvoering en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09159438.

Andrew Liem

Oprichter en eigenaar is Drs. Andrew K.S.E. Liem, Anesthesioloog, Pijnspecialist en Arts-Acupuncturist. Hij staat bij de Medisch Specialisten Registratie Commissie geregistreerd onder BIG-nummer 99035842701.

 

Goud & Diamanten

Goud en diamanten zijn tijdloos en daarom uitermate geschikt als cadeau of gewoon om uzelf te verwennen. Heeft u een idee om iemand of uzelf een cadeau te doen dat bestaat uit een speciaal ontwerp dan kunnen wij u hierbij wellicht van dienst zijn.

Wij maken hierbij gebruik van het netwerk en de expertise van Geoffrey O.K.L. Liem als gecertificeerd edelsmid en diamantexpert. Zo weet u zeker dat u professioneel geholpen wordt. Hierbij kunnen wij u verzekeren dat te allen tijde zeer discreet zal worden omgegaan met uw persoonsgegevens.

Graag tot ziens.


Design by LiemBrothers BV